Copyright 2017 - Custom text here

Intalnire ANCOM si POCU

Stimati colegi,

 

Intr-un mesaj anterior am vorbit despre decizia luata in cadrul Consiliului Director al FNGAL privitor la realizarea unor intalniri cu expertii autoritatilor competente in gestionarea unor domenii sensibile pentru programarea strategica GAL in perioada 2014-2020.

Am solicitat Autoritatii de Management sa gazduiasca doua asemenea intalniri

O prima asemena intalnire, in domeniul comunicaţiilor şi al investiţiilor pentru crearea/dezvoltarea infrastructurii de broadband urmăreşte identificarea principalelor etape care trebuiesc parcurse in proiectarea strategică la nivelul GAL-urilor pentru stabilirea zonelor unde se pot realiza asemenea proiecte, tipuri de beneficiari eligibili, activităţi eligibile, demarcarea cu alte programe. Aceasta intalnire ar trebui sa reuneasca  experţi ai Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii precum şi cei ai Institutului Naţional de Studii şi Cercetari pentru Comunicaţii

O a doua intalnire, în domeniul resurselor umane, urmăreşte clarificarea tipurilor de investiţii care pot fi realizate de Grupurile de Acţiune Locală în domeniul social, al asistenţei pentru reducerea disparităţilor de dezvoltare economică şi socială dintre România si Statele Membre E.U. precum si posibilitatea finanţarii complementare a acestor proiecte prin PNDR si POCU. Aceasta intalnire ar trebui sa reuneasca experţi ai Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi experţi implicaţi in gestionarea Programului Operaţional Capital Uman.

Atasata acestui mesaj se gaseste Adresa transmisa catre AM PNDR.

 

In urma unei discutii informale cu expertii Autoritatii de Management am primit confirmarea ca Ministerul Agriculturii a raspuns pozitiv solicitarii noastre si ca intalnirile ar trebui sa se realizeze Miercuri 10 Februarie la sediul Ministerului Agriculturii in Bucuresti incepand cu ora 09. Intalnirile se vor desfasura succesiv in aceeasi zi pentru a permite participatilor sa audieze ambele teme.

Daca doriti sa fiti prezenti la aceste sesiuni de lucru va rog sa transmiteti un mail de confirmare pe adresaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Cu stima,

Alexandru Potor

Presedinte Federatia Nationala GAL Romania

horizontal line blue

f t g m

Toate Drepturile Rezervate © 2016 

                               Federatia Nationala a Grupurilor de Actiune Locala