Copyright 2017 - Custom text here

Conferinte FNGAL

Asa cum am mentionat intr-un mesaj anterior FNGAL va organiza o serie de Conferinte Regionale dedicate sprijinului methodologic pentru Elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locala, discutii asupra masurilor specifice GAL, analiza domeniilor care primesc punctaj aferent calitatii strategiilor. Atasat acestui mesaj se gaseste Invitatia pentru aceste evenimente.

 

Am solicitat Autoritatii de Management si Agentiei de Finantare a Investitiilor Rurale sa fie prezente prin expertii proprii la aceste evenimente. Legat de participarea acestor experti a fost formulata rugamintea de organizare a Conferintei dedicate Regiunilor Centru, Nord-Vest si Vest la Brasov si nu la Cluj intrucat evenimentele se vor desfasura in timpul oficial de lucru al AM PNDR/AFIR iar deplasarea nu se poate realiza suficient de rapid de la Bucuresti. Am comunicat aceasta varianta de lucru Consiliului Director si am operat modificarea despre care am vorbit.

Conferinta finala de la Bucuresti va cuprinde concluzii ale intalnirilor. Am transmis invitatii catre Prim-Ministrul Dacian Ciolos si Ministrul Agriculturii Achim Irimescu.

 

Conferintele regionale se vor desfasura tehnic in doua zile.

Prima zi are rol pregatitor si va orienta discutiile din ziua imediat urmatoare care este cea principala. In prima zi vom realiza o discutie in cadrul unui grup de lucru (intre orele 16:00 – 18:00) in care vom incerca sa colectam puncte de vedere ale participantilor. La aceasta etapa pot participa cei care intentioneaza sa soseasca in locatia de desfasurare cu o seara inaintea zilei anuntate pentru Conferinta.

 

FNGAL si partenerii implicati vor asigura costurile logistice de organizare, inchirierea salilor, producerea materialelor utilizate si catering-ul fiecarei intalniri – coffee-break si pranzul zilei principale.

Participantii isi vor sustine costurile de transport si cazare acolo unde este cazul.

Agenda detaliata si locatiile de desfasurare vor fi comunicate in cel mai scurt timp.

 

GAL-urile pot participa cu mai multi reprezentanti. Va rog sa ne transmiteti un mail catre adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.pentru estimarea participantilor la masa si conditiile de organizare a salii.

 

Cu stima,

Alexandru Potor

Presedinte Federatia Nationala GAL Romania

f t g m

Toate Drepturile Rezervate © 2016 

                               Federatia Nationala a Grupurilor de Actiune Locala